Chauffeur dierenvoeding gezocht    

 

Vind je het leuk om in Schiedam dierenvoeding op te halen bij mensen die deze voeding aan ons willen doneren? Houd je van een gezellig of meelevend praatje en ben je relaxt in het verkeer? Dan willen wij graag met jou in contact komen.

 

Wij zijn Dierenvoedselhulp Schiedam en helpen mensen met een laag inkomen om de voedingsbak van hun dieren te vullen. Zo kunnen deze dieren bij hun baasjes blijven wonen ondanks de krappe financiële situatie. De mensen ervaren minder stress omdat ze zich geen zorgen hoeven maken of ze nog wel voor hun geliefde huisdier kunnen zorgen.

 

Regelmatig ontvangen wij donaties van mensen in Schiedam die bijvoorbeeld voeding kochten die het dier niet lust of van wie hun huisdier is overleden. Wij zijn enorm blij met deze donaties en willen deze dan ook ophalen.

 

Het is de bedoeling dat je met je eigen auto deze donaties gaat ophalen. Je krijgt hiervoor een onkostenvergoeding. Je maakt een kort praatje met de mensen en bedankt hen hartelijk voor hun goederen. Je brengt de goederen vervolgens naar onze opslag waar wij ze weer kunnen uitdelen aan de mensen.

 

Je kunt deze rol flexibel invullen. Wel proberen we de donaties binnen een week op te halen. Heb je interesse in deze klus? Vind je het leuk om mens en dier te helpen? En heb je een eigen auto? Reageer dan op deze vacature. Wij nemen contact met je op.

Online communicatievrijwilliger met een sociaal en diervriendelijk hart

Stel je voor dat je door wat voor reden dan ook onvoldoende geld hebt en je ineens voor de keuze komt te staan of je je dier nog wel kunt voeden of niet. Dat je je zo geliefde huisdier moet afstaan omdat je het niet meer kunt onderhouden. Dat is een vreselijke gedachten en helaas gebeurt dit.

Om onder andere die reden zijn wij Dierenvoedselhulp Schiedam begonnen. Wij vullen de etensbak van allerlei huisdieren voor mensen die het financieel krap hebben. Zo kunnen zij de liefde blijven voelen van hun huisdier. Ze hebben wat minder stress in hun leven omdat hun dier te eten krijgt. Dit betekent veel voor het welzijn van deze mensen en natuurlijk ook van hun diertjes.

Nu zoeken wij iemand die communicatie snapt en ons wil helpen om de minima’s in Schiedam te bereiken en ook alle andere mensen die ons een warm hart (willen) toedragen. We zijn nog niet zo lang geleden gestart en hebben jouw hulp hard nodig om onder andere ‘een community’ op te bouwen.

Je krijgt bij ons veel vrijheid over de invulling van de communicatie. We denken met je mee over een bepaalde strategie en hoe je de doelgroepen kunt bereiken. De tekst op en de opbouw van onze website mag wat verbeterd worden. Goeie ideeën die bijdragen aan meer bekendheid van onze organisatie zijn hartstikke welkom. Kortom een echt leuke communicatieklus.

We staan open voor mensen met veel maar ook met wat minder communicatieervaring. Je kunt de uren flexibel invullen zodat de klus past in je agenda. Je kunt heel zelfstandig werken en wij staan open voor jouw ideeën. Je hebt een hart voor dieren en wil je ook inleven in hun baasjes (mensen met een laag inkomen). Je kunt bij deze klus goede werkervaring opdoen en je draagt ook nog eens bij aan het geluk van mens en dier.

Merk je dat er al allerlei ideeën bij je oppoppen na het lezen van deze tekst en lijkt het je leuk om jouw communicatietalent hierop in te zetten? Wil je onder andere in aanmerking komen voor allerlei interessante (gratis) trainingen? Dan willen onze leuke collega vrijwilligers heel graag met jou in contact komen. Reageer op deze vacature. Wij nemen contact met je op.