Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken

Met jouw hulp kunnen meer mensen met een kleine beurs hun huisdier blijven onderhouden. Je kunt je voorstellen hoe vreselijk het is als je je geliefde huisdier moet afstaan omdat je onvoldoende geld of eten hebt om je huisdier te onderhouden.

Stichting Dierenvoedselhulp is een vrijwilligersorganisatie en volledig afhankelijk van subsidie, sponsoring, giften en middelen. Lees hieronder wat jij kan doen om de diertjes en daarmee hun baasjes te ondersteunen.

Geld

We zijn blij met iedere donatie. Met jouw geld ontzorgen wij de huisdiereigenaren door hen maandelijks een gevulde etensbak te geven waarmee ze in die maand weer even vooruit kunnen.

Wat goed is om te weten is dat we een stichting zijn met een ANBI-status. Deze status wordt afgegeven door de Belastingdienst als een organisatie zich nagenoeg geheel inzet voor het algemeen belang.

Spullen

Goed schoongemaakte dierenspullen of nieuwe dierenspullen kunnen wij ook goed gebruiken. Denk hierbij aan riemen, mandjes, speeltjes, kattenbakken, vlooienmiddelen. Ook deze spullen zijn voor iemand met een laag inkomen vaak al best prijzig en wel nodig. Natuurlijk mag je ook dierenvoedsel doneren. Brokjes of natvoer dat je huisdier niet (meer) lust of omdat je huisdier is overleden, ontvangen wij graag van je. De enige voorwaarden is dat het een nieuwe afgesloten verpakking moet zijn. Laat een berichtje achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Vrijwilligerswerk

Wil je de dieren en hun baasjes ook wel een handje helpen? Word dan vrijwilliger bij onze stichting.

Kijk of er een leuke klus voor je bijzit. Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Staat jouw klus er nu niet bij en heb je wel het idee dat je een toegevoegde waarde kunt leveren? Neem dan ook gewoon contact met ons op.

Sponsoren

Jaarlijks ondersteunen organisaties ons op verschillende manieren om onze doelen te bereiken. Denk aan dierenvoer, dierenondersteuning, huisvesting en geld. Wil  jouw organisaties ons ook ondersteunen? Neem dan contact met ons op.